Menu

Vigtig information til alle trænere, holdledere og andre i klubben

Velkommen til info-site for klubbens trænere/ledere mv.

På denne side kan du finde relevant info om klubben og oplysninger om mange af de spørgsmål som du vil støde på i løbet af fodboldsæsonen. Udprint eventuelt siden, så du altid har informationerne J

Er du en pige eller dreng - max. 18 år og har en mindre udviklingshæmning - så er der også plads til dig - se mere under menupunktet New Kidz under ungdommen.

Dronninglund Fodboldklub har nogle visioner og målsætninger – link: Klik her

Klubben ledes af en bestyrelse på 8 personer – se medlemmer/tlf-numre/mails på dette link:Klik her Eller se under punktet bestyrelsen

Bestyrelsen har møde ca. 1 gang pr. måned og har fordelt klubopgaverne imellem sig således:

Klubopgaver:

Ansvarlige fra bestyrelsen:

Fester (Julefrokost/Garantfester m.v)

Driften af Hallens Cafeterie

Se under udvalg i DIF

Sponsorer

Se under udvalg i DIF

Herre- & Damesenior incl. OldboysK

Se under udvalg i DIF

Ungdomsfodbolden – U6 til U15 + U18-piger

Se under udvalg i DIF

Team Østvendsyssel (U13 til U19 drenge)

Team Østvendsyssel U13 Piger & Damer

Se under udvalg i DIF

Spilletøj, Lægetasker, Stadion, Materialer mv

Se under udvalg i DIF

Kassereropgaver – Kontingenter mv.

Jesper Larsen kassereren@diffodbold.dk og tlf. 22250026

 

Pjece om klubbens holdninger til Børne- og Ungdomsfodbold: Klubben har i februar 2010 udarbejdet denne pjece som alle klubbens trænere/holdledere bør have nærlæst inden opstart – Tag pjecen i fodbolds mødelokale 2 i Dr.lund Hallen.

 

Fodbolds klubrum er mødelokale 2 i Dr.lund Hallen – her finder du diverse trænermaterialer og meget andet. Alle årgange har deres eget dueslag i rummet hvor træner/holdleder ugentlig bør tjekke for nyt da klubben smider meget materiale i disse dueslag. Alt omkring turneringskampe og eventuelle ændringer ligges i dueslagene så hold øje hermed.

 

Alle klubbens trænere/holdledere skal have en klubtræningsdragt, nøgle og fløjte – hvis du mangler så kontakt den ungdomsansvarlige/senioransvarlige. Det forventes at trænere/holdledere anvender træningsdragten i forbindelse med turneringskampe, og husk at du som træner/holdleder repræsenterer hele Dronninglund fodbold når I kommer rundt omkring.

Team Ø trænerne har deres egen klubdragt, ligesom spillerne der også fået tilbud om andet træningssæt.

 

Boldrummene på stadion: Her finder du fodbolde, træningsredskaber og meget andet – anvend udleveret nøgle. Det er aftalt, at vi alle hjælper med orden/oprydning i boldrummet, ligesom alle sørger for at få det samme antal bolde med ind efter træning som man havde med ud. Mangler du bolde eller andre træningsredskaber kontakter du den materiale ansvarlige

 

Turneringskampe/træningskampe foregår i DBU regi. En sæson løber fra august til juni, hvorfor holdtilmeldinger til ny sæson sker i juni måned.

Du kan på dette link se alle klubbens tilmeldte hold til DBU’s turneringer og hvornår kampene spilles – link: http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/clubTeam.aspx?clubid=39
Klik på dit hold og se spilleprogrammet – hold løbende øje med kampændringer for disse sker også på dette link/hjemmeside.

Download DBU app'en så du altid kan følge med - og lave både holdkort og kampindberetninger....
Klik på dit hold og se spilleprogrammet – hold løbende øje med kampændringer for disse sker også på dette link/hjemmeside.

Turneringerne ombrydes således til jul efter holdet resultater i efteråret. Hvis et hold bliver oprykket i en bedre række ved juletid pga holdets resultater har klubben dog mulighed for at ansøge om at forblive i samme række – MEN dette kræver at træneren giver besked til de ungdomsansvarlige så vi kan ansøge hos DBU om at undgå oprykning.

 

Holdkort: For alle turneringshold over U12 skal der inden kampene påbegyndes udfyldes et elektronisk officielt holdkort som gøres via nyt klubværktøj fra DBU.

Husk også at få indberettet kampresultaterne i alle rækker/årgange da de bruges til ombrydning selv om i ikke kan se resultaterne i de lavere rækker. Husk dette for ellers kan det koste bøder på 75 kr pr glemt kampresultat....

 

Turneringskampene planlægges/tilrettelægges af klubbens kampfordeler – mail: kampfordeler@diffodbold.dk, og har du brug for at flytte kampe skal dette altid foregå via Palle Jensen/Svend Aage Madsen. Husk at der er tidsfrister der skal overholdes, hvorfor besked til ham så hurtigt som muligt, hvis du har kampe der eventuelt skal flyttes.
Ved hjemmekampe kan du på oversigtstavlen ved hallens indgang se hvor dit hold skal spille og fodboldbanerne skulle gerne være opkridtet af vores kompetente stadioninspektør Friths Bisgaard.

Træningstider og baner hvorpå træningen skal foregå, fremgår af den samlede fortegnelse over trænerteams, som er udleveret til alle klubbens trænere – spørgsmål rettes til de ansvarlige i ungdom og senior.

Team Østvendsyssel - klubben har samarbejder fra U13 piger og drenge med naboklubberne Asaa og Hjallerup herom. På pige & damesiden består samarbejdet af Hjallerup og Dronninglund. 

Dommere/kampledere til fodboldkampene for 8:8 og 11:11, sker via kampfordeler forsøger at påsætte dommere i samarbejde med DBU og klubbens egne dommere.
Er du interesseret i at blive dommer i DIF Fodbold – så kontakt vores kampfordeler

For årgangene U6 til U9 (3:3 og 5:5 kampe) er det trænerne som finder forældre til at være kampledere, ellers kan man forsøge at kontakt de personer, som klubben har fundet som eventuelt gerne vil hjælpe som kampledere. Vi har en gruppe af yngre personer som gerne vil hjælpe hvis nødvendigt. 

 

Kampoplæg til hjemmekampe kan foregå i Rottehullet ved hallens Cafeterie. Det er i øvrigt fodbold der på frivillig basis driver hallens cafeterie, hvorfor alle klubbens spillere/trænere og forældre opfordres til at bruge vores cafeterie – det er jeresJ. Ønsker nogle hold at lave specielle arrangementer (overnatning, sociale hygge mv.) i cafeteriet – så kontakt de ansvarlige i klubben og aftal nærmere.

 

Der er spilletøj trøje/shorts(blå/hvid stribet farve) til alle klubbens turneringshold, ligesom årgangene U10 og opad skal have en lægetaske med relevante rekvisitter hvis der skulle opstå skader. Det er træner/holdleder der har ansvaret for spilletøjet, som gerne skulle stå klart inden første kamp i vores mødelokale 2. Alle spørgsmål vedrørende spilletøjet og lægetasker rettes til den materiale ansvarlige i klubben.

 

Børneattester skal udfyldes af alle klubbens trænere/holdledere –det sker elektronisk, og klubben indhenter disse hos Politiet.

 

Trænerkurser tilbydes af klubben – vi refunderer alle dine udgifter J Hold selv øje med aktuelle trænerkurser på DBU eller DGI’s hjemmesider og giv besked til senior eller ungdomsansvarlige,hvis du har lyst til at deltage på et kursus.

 

Kontingentopkrævningen foregår via on-line tilmelding på vores hjemmeside. Det er klubbens trænere der har ansvaret for at alle spillere er tilmeldt via vores hjemmeside. Hvis spørgsmål kan disse rettes til vores kasserer Jesper Larsen(tlf. 22250026).

 

Indendørs fodbold spilles også i Dronninglund Fodbold, og er en del af kontingentbetalingen. Klubben har hal 1 til rådighed hver lørdag for ungdomsholdene, ligesom der tilmeldes hold til DBU’s indeturnering hvis nogle ønsker deltagelse. Træningstidspunkterne bliver offentliggjort i september måned.

Nye spillere og deres forældre modtages med ”dif hånd” af klubbens trænere/ledere og orienteres om hvordan det hele fungerer i Dronninglund Fodboldklub – se evt. dette link på vores egen hjemmeside: Klik her

 Ungdomsafdelingen har nedsat et mindre ungdomsudvalg (ca. 4 møder om året) som drøfter klubbens handlinger/aktiviteter, og har du gode ideer/tanker – så giv dem videre til klubben –

 

Forældreinvolvering er vigtig i Dronninglund Fodboldklub, hvorfor vores trænere og andre gerne i fællesskab må involvere vores spilleres forældre i både træningen, men også i de mange gøremål der findes i en klub af Dronninglunds størrelse. Er der forældre som gerne vil give en hånd med i klubben – så sørge for at få videregivet deres navn og tlf.nummer til de relevante klubpersoner, som straks derefter vil tage kontakt til forældrene. 

Fodboldstævne og klubbens eget stævne:
Klubben bakker op omkring deltagelse i fodboldstævne rundt omkring – alle stævneindbydelser bliver ophængt på blå opslagstavle i Dronninglund Hallen – så hold selv øje med stævner, og ønsker et hold at deltage – så kontakt de ansvarlige og aftal nærmere.
Dronninglund fodbold afholder også selv et pigestævne – TopModel-Cup – i starten af august måned hvert år.

 

DBU’s fodboldskole afholdes hvert år i Dronninglund fodboldklub den første uge i skolernes sommerferie. Der annonceres på vores hjemmeside og ved ophæng i hallen.

 

Klubbens mange frivillige inviteres til flere fester i klubben – således afholder klubben hvert år i juni måned en stor medhjælperfester(grise-fest) for alle klubbens frivillige, som TAK for deres store indsats. Herudover har klubben i juni måned en stor ungdomsafslutning med medaljer og pokaler, ligesom seniorafdelingen har deres afslutningsfest primo november måned. Ungdommen (U10-U15) har ligeledes en mindre halvlegs-afslutning i uge 41, hvor der spilles indendørsfodbold.

Kontakter

Senior

profil
Træner
Inger Bøgh Larsen
27854597 27854597
ingen pic
Træner
Thomas Møller Andersen
31341747 31341747
profil
Træner
Jan Nielsen
98163943 20212141
ingen pic
Holdleder
Kaja Strøm Snerle
25114962
ingen pic
Holdleder
Marianne Berg Kvist
28934081
profil
Holdleder
Inger Bøgh Larsen
27854597 27854597
ingen pic
Cheftræner
Jacob Hørbye Nielsen
22333661
ingen pic
Assistenttræner
Morten Poulsen
98842329 51554152
ingen pic
Assistent
Anders Poulsen
22235963
profil
Træner
Anders Thomsen
51236005
profil
Holdleder
Palle Ronald Jensen
28550039
profil
Træner
Bo Hansen
28566100 29399860
ingen pic
Assistenttræner
Lasse Nordby Barth
22623959 22623959
Grand Oldboys- Herrer
ingen pic
Træner
Peter Koefoed-Holm
22624700

M+32

Oldboys 7 mands- Herrer
ingen pic
Træner
Peter Koefoed-Holm
22624700
profil
Assistenttræner
Jess Landvad
28999650

U19

ingen pic
Træner
Jan Nørgaard
96477400 61400845
ingen pic
Træner
Kristian Borregaard
20273497 20273497

U18

profil
Træner
Inger Bøgh Larsen
27854597 27854597
ingen pic
Træner
Thomas Møller Andersen
31341747 31341747

U17

ingen pic
Træner
Henrik Højer
27220503 27220503
ingen pic
Holdleder
Tommy Mølbjerg Jørgensen
9884 4018 6135 5577

U16

profil
Træner
Jacob Kolind
23616152 23616152
ingen pic
Holdleder
Stefan Fischer
40455449 40455449

U15

ingen pic
Træner
Hans Poulsen
21747418 40225966
ingen pic
Træner
Vicki Troensegaard
50955000
ingen pic
Assistenttræner
Thomas Møller Pedersen
50777673
ingen pic
Træner
Thomas Borup
30230403 30230403
ingen pic
Træner
Lars Jensen
31931899
ingen pic
Holdleder
Ruddi Andersen
25 15 07 26 25150726

U14

profil
Træner
Allan Svendsen Ørum
51195722 51195722
ingen pic
Assistenttræner
Katrine Elisa Svendsen Ørum
21575822
ingen pic
Træner
Mads Aagaard Thomsen
27 648614 27648614
ingen pic
Holdleder
Esben Suurballe Christensen
ingen pic
Holdleder
Michael Lund Jensen
61289370
ingen pic
Holdleder
Rene Kroge
98282581 98282581

U13

profil
Træner
Tom Nørgaard Løgsted
21731114
ingen pic
Træner
Tonni Olsson
25367077 25367077

U12

profil
Træner
Palle Christensen
22740525 22740525
ingen pic
Assistenttræner
Anne Louise Isaksen
23422795 71722600
ingen pic
Holdleder
Casper Laybourn
24842448 24842448
profil
Træner
Dennis Syska Olsen
40809874 40809874
ingen pic
Træner
Morten Møller
40295052 40295052
ingen pic
Holdleder
Camilla Thane
21227622 21227622
ingen pic
Assistenttræner
Nikolaj Bach Borregaard
42331333 28198929

U11

ingen pic
Træner
Chris Møller Pedersen
29242914 29242914
ingen pic
Træner
Danni Stubberup
53342480
ingen pic
Assistenttræner
Morten Dahlstrøm
25884646
profil
Træner
Henrik Toftgaard
26194058 26194058
profil
Træner
Jesper Hejlman Hermansen
21448152 21448152
ingen pic
Træner
Jesper Ettrup Rasmussen
28699257 28699257
profil
Assistenttræner
Louise Norman Andersen
42522654
ingen pic
Assistenttræner
Rasmus Thorgaard
20489170

U10

profil
Træner
Henrik Toftgaard
26194058 26194058
ingen pic
Træner
Jesper Ettrup Rasmussen
28699257 28699257
profil
Træner
Jesper Hejlman Hermansen
21448152 21448152
profil
Assistenttræner
Louise Norman Andersen
42522654
ingen pic
Assistenttræner
Rasmus Thorgaard
20489170
profil
Træner
Martin Styrishave
81248234
ingen pic
Træner
Michael Guldborg Pedersen
29250924
ingen pic
Træner
Allan Sønderstrup
61102443

U9

DIF Årgang 2013 Drenge- Herrer
ingen pic
Træner
John Okkels Glæemose
22187898
ingen pic
Træner
Nikolaj Koldbro Søgaard
22504558
ingen pic
Træner
Kenn Sørensen
24815828 24815828
ingen pic
Træner
Kenneth Kjær
31179378 31179378
profil
Træner
Emma Mortensen
50756868

U8

DIF Årgang 2014 Drenge- Herrer
ingen pic
Træner
Steffen Bukdahl Rukjær
28142352
ingen pic
Træner
Lasse Winther Christensen
31761099
ingen pic
Træner
Morten Hedegaard Karlsen
22796424

U7

profil
Træner
Maria Bjørnager Balogh
22379980
ingen pic
Træner
Heine Madsen
30780517 30780517
ingen pic
Træner
Nicolaj Grønberg Jensen
51785925 51785925

U6

ingen pic
Træner
Jacob Hørbye Nielsen
22333661
ingen pic
Træner
Morten Sørensen
23830565

U5

ingen pic
Træner
Simone Kyed Kaptain
28294563 28294563
ingen pic
Træner
Mathias Christensen
41961739

U4

ingen pic
Træner
Simone Kyed Kaptain
28294563 28294563
ingen pic
Træner
Mathias Christensen
41961739

ingen pic
Træner
Liselotte Gregersen
30252832 30252832
ingen pic
Træner
Henrik Hansen
23829101