Menu

Vigtig information til alle trænere, holdledere og andre i klubben

Velkommen til info-site for klubbens trænere/ledere mv.

På denne side kan du finde relevant info om klubben og oplysninger om mange af de spørgsmål som du vil støde på i løbet af fodboldsæsonen. Udprint eventuelt siden, så du altid har informationerne J

 

Dronninglund Fodboldklub har nogle visioner og målsætninger – link: Klik her

Klubben ledes af en bestyrelse på 8 personer – se medlemmer/tlf-numre/mails på dette link:Klik her Eller se under punktet bestyrelsen

Bestyrelsen har møde ca. 1 gang pr. måned og har fordelt klubopgaverne imellem sig således:

Klubopgaver:

Ansvarlige fra bestyrelsen:

Fester (Julefrokost/Garantfester m.v)

Driften af Hallens Cafeterie

Flemming Kvist

Sponsorer

Flemming Kvist

Herre- & Damesenior incl. OldboysK

Jacob Jørgensen

Ungdomsfodbolden – U6 til U15 + U18-piger

Anders Røge, Vicki T  og Elisa Petersen

Team Østvendsyssel (Drenge U16, U17 og U19)

Jacob Kolind

Spilletøj, Lægetasker, Stadion, Materialer mv

Birgitte Axen

Kassereropgaver – Kontingenter mv.

Jesper Larsen kassereren@diffodbold.dk og tlf. 22250026

 

Pjece om klubbens holdninger til Børne- og Ungdomsfodbold: Klubben har i februar 2010 udarbejdet denne pjece som alle klubbens trænere/holdledere bør have nærlæst inden opstart – Tag pjecen i fodbolds mødelokale 2 i Dr.lund Hallen.

 

Fodbolds klubrum er mødelokale 2 i Dr.lund Hallen – her finder du diverse trænermaterialer og meget andet. Alle årgange har deres eget dueslag i rummet hvor træner/holdleder ugentlig bør tjekke for nyt da klubben smider meget materiale i disse dueslag. Alt omkring turneringskampe og eventuelle ændringer ligges i dueslagene så hold øje hermed.

 

Alle klubbens trænere/holdledere skal have en klubtræningsdragt, nøgle og fløjte – hvis du mangler så kontakt den ungdomsansvarlige/senioransvarlige. Det forventes at trænere/holdledere anvender træningsdragten i forbindelse med turneringskampe, og husk at du som træner/holdleder repræsenterer hele Dronninglund fodbold når I kommer rundt omkring.

Team Ø trænerne har deres egen klubdragt, ligesom spillerne der også fået tilbud om andet træningssæt.

 

Boldrummet på stadion: Her finder du fodbolde, træningsredskaber og meget andet – anvend udleveret nøgle. Det er aftalt, at vi alle hjælper med orden/oprydning i boldrummet, ligesom alle sørger for at få det samme antal bolde med ind efter træning som man havde med ud. Mangler du bolde eller andre træningsredskaber kontakter du den materiale ansvarlige

 

Turneringskampe/træningskampe foregår i DBU regi. En sæson løber fra august til juni, hvorfor holdtilmeldinger til ny sæson sker i juni måned.

Du kan på dette link se alle klubbens tilmeldte hold til DBU’s turneringer og hvornår kampene spilles – link: http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/clubTeam.aspx?clubid=39
Klik på dit hold og se spilleprogrammet – hold løbende øje med kampændringer for disse sker også på dette link/hjemmeside.

Download DBU app'en så du altid kan følge med - og lave både holdkort og kampindberetninger....
Klik på dit hold og se spilleprogrammet – hold løbende øje med kampændringer for disse sker også på dette link/hjemmeside.

Turneringerne ombrydes således til jul efter holdet resultater i efteråret. Hvis et hold bliver oprykket i en bedre række ved juletid pga holdets resultater har klubben dog mulighed for at ansøge om at forblive i samme række – MEN dette kræver at træneren giver besked til de ungdomsansvarlige så vi kan ansøge hos DBU om at undgå oprykning.

 

Holdkort: For alle turneringshold over U12 skal der inden kampene påbegyndes udfyldes et elektronisk officielt holdkort som gøres via nyt klubværktøj fra DBU.

Husk også at få indberettet kampresultaterne i alle rækker/årgange da de bruges til ombrydning selv om i ikke kan se resultaterne i de lavere rækker. Husk dette for ellers kan det koste bøder på 75 kr pr glemt kampresultat....

 

Turneringskampene planlægges/tilrettelægges af klubbens kampfordeler – mail: kampfordeler@diffodbold.dk, og har du brug for at flytte kampe skal dette altid foregå via Palle Jensen/Svend Aage Madsen. Husk at der er tidsfrister der skal overholdes, hvorfor besked til ham så hurtigt som muligt, hvis du har kampe der eventuelt skal flyttes.
Ved hjemmekampe kan du på oversigtstavlen ved hallens indgang se hvor dit hold skal spille og fodboldbanerne skulle gerne være opkridtet af vores kompetente stadioninspektør Friths Bisgaard.

Træningstider og baner hvorpå træningen skal foregå, fremgår af den samlede fortegnelse over trænerteams, som er udleveret til alle klubbens trænere – spørgsmål rettes til de ansvarlige i ungdom og senior.

Team Østvendsyssel er et holdsamarbejde mellem Hjallerup og Dronninglund Fodbold omkring drengefodbolden i U13 til U19. De ansvarlige fra Dronninglund omkring Team Østvendsyssel er Jacob kolind, Jesper Larsen og Tommy Mølbjerg. Du kan læse mere på klubbens hjemmeside under menu-punktet Team Østvendsyssel om holdsamarbejdet.

Dommere/kampledere til fodboldkampene for 8:8 og 11:11, sker via kampfordeler forsøger at påsætte dommere i samarbejde med DBU og klubbens egne dommere.
Er du interesseret i at blive dommer i DIF Fodbold – så kontakt vores kampfordeler

For årgangene U6 til U9 (3:3 og 5:5 kampe) er det trænerne som finder forældre til at være kampledere, ellers kan man forsøge at kontakt de personer, som klubben har fundet som eventuelt gerne vil hjælpe som kampledere. Vi har en gruppe af yngre personer som gerne vil hjælpe hvis nødvendigt. 

 

Kampoplæg til hjemmekampe kan foregå i Rottehullet ved hallens Cafeterie. Det er i øvrigt fodbold der på frivillig basis driver hallens cafeterie, hvorfor alle klubbens spillere/trænere og forældre opfordres til at bruge vores cafeterie – det er jeresJ. Ønsker nogle hold at lave specielle arrangementer (overnatning, sociale hygge mv.) i cafeteriet – så kontakt de ansvarlige i klubben og aftal nærmere.

 

Der er spilletøj trøje/shorts(blå/hvid stribet farve) til alle klubbens turneringshold, ligesom årgangene U10 og opad skal have en lægetaske med relevante rekvisitter hvis der skulle opstå skader. Det er træner/holdleder der har ansvaret for spilletøjet, som gerne skulle stå klart inden første kamp i vores mødelokale 2. Alle spørgsmål vedrørende spilletøjet og lægetasker rettes til den materiale ansvarlige i klubben.

 

Børneattester skal udfyldes af alle klubbens trænere/holdledere –det sker elektronisk, og klubben indhenter disse hos Politiet.

 

Trænerkurser tilbydes af klubben – vi refunderer alle dine udgifter J Hold selv øje med aktuelle trænerkurser på DBU eller DGI’s hjemmesider og giv besked til senior eller ungdomsansvarlige,hvis du har lyst til at deltage på et kursus.

 

Kontingentopkrævningen foregår via on-line tilmelding på vores hjemmeside. Det er klubbens trænere der har ansvaret for at alle spillere er tilmeldt via vores hjemmeside. Hvis spørgsmål kan disse rettes til vores kasserer Jesper Larsen(tlf. 22250026).

 

Indendørs fodbold spilles også i Dronninglund Fodbold, og er en del af kontingentbetalingen. Klubben har hal 1 til rådighed hver lørdag for ungdomsholdene, ligesom der tilmeldes hold til DBU’s indeturnering hvis nogle ønsker deltagelse. Træningstidspunkterne bliver offentliggjort i september måned.

Nye spillere og deres forældre modtages med ”dif hånd” af klubbens trænere/ledere og orienteres om hvordan det hele fungerer i Dronninglund Fodboldklub – se evt. dette link på vores egen hjemmeside: Klik her

 Ungdomsafdelingen har nedsat et mindre ungdomsudvalg (ca. 4 møder om året) som drøfter klubbens handlinger/aktiviteter, og har du gode ideer/tanker – så giv dem videre til klubben –

 

Forældreinvolvering er vigtig i Dronninglund Fodboldklub, hvorfor vores trænere og andre gerne i fællesskab må involvere vores spilleres forældre i både træningen, men også i de mange gøremål der findes i en klub af Dronninglunds størrelse. Er der forældre som gerne vil give en hånd med i klubben – så sørge for at få videregivet deres navn og tlf.nummer til de relevante klubpersoner, som straks derefter vil tage kontakt til forældrene. 

Fodboldstævne og klubbens eget stævne:
Klubben bakker op omkring deltagelse i fodboldstævne rundt omkring – alle stævneindbydelser bliver ophængt på blå opslagstavle i Dronninglund Hallen – så hold selv øje med stævner, og ønsker et hold at deltage – så kontakt de ansvarlige og aftal nærmere.
Dronninglund fodbold afholder også selv et pigestævne – TopModel-Cup – i starten af august måned hvert år.

 

DBU’s fodboldskole afholdes hvert år i Dronninglund fodboldklub den første uge i skolernes sommerferie. Der annonceres på vores hjemmeside og ved ophæng i hallen.

 

Klubbens mange frivillige inviteres til flere fester i klubben – således afholder klubben hvert år i juni måned en stor medhjælperfester(grise-fest) for alle klubbens frivillige, som TAK for deres store indsats. Herudover har klubben i juni måned en stor ungdomsafslutning med medaljer og pokaler, ligesom seniorafdelingen har deres afslutningsfest primo november måned. Ungdommen (U10-U15) har ligeledes en mindre halvlegs-afslutning i uge 41, hvor der spilles indendørsfodbold.