Menu

Ungdomstur til Sverige

image Pakkespil
Vicki Engelsted Troensegaard
30. december 2014 kl. 11:17
Indendørs futsal turnering i Sverige

Fredag middag mødtes vi ved Hallen og så var det afgang mod Frederikshavn. Jesper, June, min datter Sarah, 8 dejlige piger og jeg selv på vej til en fantastisk weekend.

Færgen sejlede kl. 14. Turen gik med medbragte madpakker, mobiler og der gik en del tid i Legerummet, hvor der var bordtennis mv.

Da vi ankom til Gøteborg regnede det. Vi kunne ikke nå forbi klubben, hvor vi skulle sove, så vi måtte have al bagage med ud i hallen. Pigerne spillede første kamp 20.10 og sidste kamp kl. 22. Det var et kanon stævne. Det var Futsal og nyt for pigerne.

Der blev brugt lidt tid på, at gennemgå reglerne for futsal.

Og så var vi i gang. Vi tabte desværre alle 3 kampe.

Vi kan dog prale med, at være det eneste hold, der scorede på vinderne J Gælder om at glæde sig over de små ting.

Futsal går stærkt og gælder om at tænke hurtig og virkelig bevæge sig for hinanden. Der var ingen tvivl om, at de hold vi mødte, var meget mere rutineret i Futsal. Men hvor skal de have ros. Pigerne gik på banen med fantastisk kampgejst. De klarede det så godt.

Jeg er imponeret. Det var en lang dag, og den sad i pigerne. Energien var ikke på det højeste. Efter stævnet blev der pakket og vi blev kørt ud i klubben, hvor vi skulle bo hele weekenden. Der blev sat høj musik på, pakket ud og hygget på højt plan. Da vi ikke gik videre, havde vi lørdag og søndag for os selv. Lørdag valgte vi at sove længe, og havde god tid til sen morgenmad. Derefter tog vi en svømmehal, der gik hurtigt nogle timer. Hjem med badetøjet og med sporvognen ind til centrum. Der blev kigget på julepynt og shoppet. Efter aftensmaden var der pakkespil.

Så blev konkurrencemenneskerne vækket, der blev sat slik og sodavand på bordet og krigen var i gang. Krigen endte uden for mange uvenner ;) Der blev tidligt stille denne aften.

Søndag morgen spiste vi morgenmad og pakkede alle vores ting. Vi tog ud i hallerne et par timer og så finalen. Derefter gik turen hjemad. Der var buffet på færgen, så der blev spist igennem. Og det sidste blev handlet. Flere faldt i søvn derefter og vi blev glædelig modtaget af familien i Frederikshavn.

Til trods for nederlaget fredag, var humøret på det højeste resten af weekenden.

Det har været en kæmpe fornøjelse, at bruge en weekend med de her piger.

 

/Vicki Engelsted Troensegaard

Luk