Menu

Spis sammen aften U15 Piger

image
Belinda & Jesper
24. september 2015 kl. 22:26
Belinda & Jesper

Spis-sammen på U15 pigeholdet

Onsdag den 16/9 var 42 personer meldt til U15 pigeholdets  4. fællesspisning  – er tiltag som er blevet SUPER godt modtaget hos både spiller og forældre.

Vi er to mødre, som har det overordnede ansvar for at fastsætte og melde datoer ud, hvor vi  - dvs. forældre og søskende - spiser sammen med vores piger, dette kan både være efter træning eller efter kamp. Vi satser som udgangspunkt på en fællesspisning om måned.

Vi reserverer cafeteriet  og melder datoerne ud på holdets Facebookside. Herefter er det op til forældrene at melde sig til at påtage sig opgaven på de udvalgte datoer. Alle forældre melder sig forhåbentligt, hvilket ender med at bidrage til udgangspunktet på to forældre hver gang.

De forældre der melder sig, står for planlægning af menu, indkøb og madlavning. Det koster 25 kr. pr deltager at spise med og dette beløb dækker udgifterne, sådan at det bliver udgiftsneutralt for holdet. Skulle det imod forventning give et lille overskud J, går det til et socialt arrangement for pigerne.

Det er rigtig hyggeligt at være deltager i spis-sammen arrangementer, og pigerne hygger sig med hinanden - og til tider kan det være svært for vi voksne at høre noget for ”hønsegården”.

Klubnyt 29. oktober kl. 16:30
Fodboldskole i DIF i uge 27 år 2024 DBU fodboldskole i DIF - uge 27 år 2024
Ungdom
22. marts kl. 20:09 Vil du være dommer
Nyheder 1.Hold Herrer
03. juni kl. 08:51 REGULÆR MÅLFEST I BUNDBRAG
Ungdom
25. april kl. 16:50 Fodbold for piger
Ungdom
26. september kl. 23:40 Landsholdsspiller fra Dronninglund Fodboldklub
Luk