image Mange farlige indlæg af Aså skabte store chancer for scoring.
Erik Torp
13. september 2015 kl. 10:46
Referat af lokalbraget på Aså stadion

Da stadionuret på Aså Stadion lørdag eftermiddag viste 90 minutter viste resultattavlen 2-2.
Dermed måtte Aså og Dronninglund i serie tre dele om pointene i weekendens lokalopgør.

Resultatet betyder at Dronninglund efter syv turneringskampe fortsat er placeret på førstepladsen med 19 point, medens Aså er nummer seks med otte point også for syv kampe.
Det var Dronninglunds første point tab i Serie tre efter sommerferien.
Lokalopgøret blev som i så mange tidligere kampe, en meget jævnbyrdig og spændende kamp med mange målchancer til begge hold.
Efter knap ti minutter havde begge hold således haft de første muligheder for at score.
Det var Aså, der startede bedst, og i den første del af kampen, var holdet boldførende.
Man tilspillede sig mange farlige hjørnespark dog uden at score.
Dronninglund kom dog lidt bedre med i den sidste halvdel af første halvleg.
Da der var spillet 42 minutter, bragte Michael Brønnum på et hovedstød Dronninglund foran med 0-1.
Et indlæg efter et direkte frispark af Mikkel Lyngholm var oplægget til målet.

Inden dommeren fik fløjtet til pause, havde Mathias Fuglsang bragt Dronninglund foran med 0-2.
Et kontraangreb i venstre side blev ført frem af Frederik Torp.
Med gode driblinger fandt han Joachim Sparvath tæt under mål, hvorefter Joachim spillede Mathias Fuglsang fri til scoringen.
Anden halvleg var kun fem minutter gammel, da hjemmeholdet fik reduceret til 1-2.
På et straffespark af Målmand Nicolai Thy, reducerede Aså spiller Kasper Larsen sikkert.
Selvom Dronninglund fortsat også havde sine chancer, var det Aså, der dominerede i anden halvleg.
Mange farlige indlæg skabte chancer, der med lidt mere held kunne havde betydet en scoring.
Efter 72 minutter spillet, blev Aså en mand i undertal da Kasper Larsen efter en hård tackling blev tildelt en advarsel.
Trods denne overvægt af spillere, formåede Dronninglund ikke at udnytte overtals situationen.
Et indlæg fra højre side da der var spillet 84 minutter snød mange af Dronninglund og Aså spillerne, hvorefter Mike Gundersen sparkede bolden i målet til udligning og slutresultatet 2-2.