Menu

Meget vigtige point blev hentet på udebane

image Selvom Hjørring IF på eget græs havde bolden mest og pressede Dronninglund, var det DIF´erne, der var farligst foran mål.
Erik Torp
26. april 2016 kl. 19:41

Efter to udekampe i Hjørring mod henholdsvis Hjørring IF 1 og Hjørring IF 2 kunne DIF's bedste herrehold i serie to sætte seks point ind på kontoen, idet første kamp mod HI2 blev vundet med 2-5, medens kampen Bededag mod HI1 resulterede i en smal sejr på 1-2.

Resultaterne betyder, at DIF holdet fra en placering i bunden af rækken, nu er kommet op i den bedste halvdel af midterfeltet. I holdets første fem kampe er det blevet til to vundne kampe, en uafgjort medens de to første kampe blev tabt knebent.

I kampen mod HI2 var DIFerne ramt af rigtig mange afbud, men en fantastisk indsats af de 13 mand, der spillede, viste, at Dronninglund har rigtig mange dygtige spillere at vælge imellem. Der blev arbejdet benhårdt i samtlige 90 minutter.

En fortjent sejr på 2-5 efter 1-1 ved pausen og tre vigtige point betød, at holdet placerede sig på den rigtige side af stregen i bunden.

Et hjørnespark efter 10 min blev headed på tværs, hvorefter Joachim Sparvath bragte DIFerne foran med 1-0. Assist var Anders Borregaard.

Glæden var dog kort, da hjemmeholdet bragte balance et minut senere.

Selvom Dronninglund havde overvægt i spil, blev der ikke scoret mere i de første 45 min.

Anden halvleg var kun seks minutter gammel, da Ole Elstrøm sendte Joachim Sparvath afsted til en sikker scoring til 1-2.

En vigtig redning på et straffe af Dronninglunds målmand Nicolai Thy forhindrede HI'erne i at komme tilbage i kampen.

Joachim Sparvath scorede også til 1-3, hvor Frederik Jacobsen var oplæggeren efter 66 minutter.

To minutter senere scorede Frederik Torp til 1-4. Her var det Thomas Jørgensen der var assist.

Der skulle kun gå tre minutter, inden det blev 1-5. Målscorer var Thomas Jørgensen. Oplægger var Frederik Torp.

Målfesten sluttede, da der var spillet 73 minutter. Et selvmål af en DIFer betød en stilling på 2-5.

Dronninglund vandt på en klart bedre anden halvleg.

Fem dage senere var DIF's træner Nicolai Demants spillere atter på Hjørring IF's anlæg.

Både træner og spillere var godt klar over, at denne kamp ville blive noget sværere.

Derfor var taktikken en lidt mere defensiv opstilling.

Og ganske rigtig som forudset. Hjemmeholdet pressede Dronninglund fra kampens start.

Et sådan pres udløser til tider contra chancer. Der skulle kun gå tre minutter, før Joachim Sparvath på en god stikning sendte Michael Brønnum afsted. På et flot langskud scorede Michael sikkert til 0-1.

Denne føring var bestemt ikke noget, der passede Hjørring spillerne.

Selvom hjemmeholdet havde ca 60 procent af spillet, var det et klogt og dygtigt spillende Dronninglund hold, der stod godt i den defensive organisation.

Også i denne kamp leverede alle 14 DIF spillerne en super indsats, hvor der blev kæmpet om hver eneste bold.

Efter pausen pressede HI'erne endnu mere på for at få scoret.

Da der var spillet 61 minutter, kom forløsningen. En bold blandt venner og fjender foran målet, hvor DIFerne ikke formåede at sparke bolden væk, betød udligning.

Til trods for hjemmeholdets pres svarede Dronninglund spillerne godt igen.

Da der var spillet 71 minutter, sendte Frederik Torp med en god pasning bolden ind foran målet, hvorefter Michael Brønnum bragte sit hold foran med 1-2.

Selvom Hjørring spillerne stadig havde holden meget, blev der ikke scoret yderligere.

Der er ingen tvivl om, at Hjørring mandskabet er det bedste hold, Dronninglund har mødt.