image Inden dagens kamp blev Dronninglunds Mikkel Lyngholm Olsen hylder for sin kamp nummer 100.
Erik Torp
05. oktober 2015 kl. 06:35

Flot indsats på hjemmebane.

Med en 2-0 sejr på Dronninglund Stadion kunne Dronninglund Fodbolds serie tre hold igen sætte tre point ind på kontoen efter en sejr over Ulsted.
Holdet bevarede dermed status som ubesejret efter sommerferien.
I de 10 runder der er spillet, er det blevet til 28 point. Ni kampe er vundet, medens en kamp er endt uafgjort.
Dronninglund indtager en sikker førsteplads. Nummer to er IK Skjold Sæby med 18 point og nummer tre er Hals FS med 17 point.
Disse to hold har dog spillet en kamp mindre end Dronninglund.

I de to næste runder møder DIF'erne netop disse to hold.
Det var en virkelig flot indsats Dronninglund spillerne leverede i weekendens kamp mod Ulsted.
Samtlige 14 spillere leverede en flot og disciplineret forsvarsindsats, samtidig med at omstillingerne var skarpe, når man byggede det fremadrettede spil op.
Hjemmeholdet var i den styrende rolle, og tillod ikke Ulsted at komme til ret mange farlige afslutninger.
Over hele banen blev Ulsteds spillere presset, når de var i det opbyggende spil.
Selvom Ulsted i dele af kampen havde bolden en del, havde Dronninglund spillerne fuld kontrol over spillet.
Det var derfor en meget tilfreds træner Nicolai Demant, der efter kampen kunne rose sine spillere for en flot holdindsats.
Målet til 1-0 faldt efter 15 minutters spil. Et perfekt dødbolds situation hvor et frispark af Anders B. Larsen, blev rettet af Jacob Hørby Nielsen inden den passerede Ulsteds målmand. Da der var spillet 65 minutter viste Joachim Sparvath igen, hvorfor han er holdets topscorer.
Med snævre driblinger og to frække tunneller afdriblede han tre Ulsted spllere, hvorefter der blev scoret.
Her var det Lasse Dalgaard, der var assistent.