Menu

Endnu en hjemmesejr

image Selvom Hjørrings målmand kastede sig i fuld længde, kunne han ikke forhindre Anders B Larsen i at score direkte på frispark.
Erik Torp
05. juni 2016 kl. 11:29

Dronninglund Stadion blev endnu en gang en fordel for Dronninglund Idrætsforenings bedste herre senior hold i fodbold, idet weekendens turneringsrunde gav en sejr på 3-1 efter 1-1 ved pausen. I de sidste fire hjemmekampe er det blevet til en uafgjort og tre sejre. Målscoren har været så flot som 17-2.

Med kun to spillerunder tilbage er DIFerne nu placeret på en fjerde plads med 18 point for 12 kampe, medens Hjørring IF 1 med kun seks point indtager sidstepladsen. Nederlaget til HI'erne betyder, at holdet er dømt som nedrykker til serie tre efter denne spillerunde.

Sejren blev skabt på baggrund af en sublim holdindsats, hvor der blev arbejdet hårdt i samtlige 90 minutter. DIF's træner Nicolai Demant havde fra kampens start valgt at stå lidt defensivt i de første 45 minutter, og så satse på contra angreb. Skulle Hjørring holdet vinde, var de nødt til fra kampens start at angribe og ligge et højt pres på hjemmeholdet.

Kampen var kun tre minutter gammel, da første scoring var en kendsgerning.

I et opspil frem ad banen tabte en DIFer bolden, med det resultat at Hjørrings hurtige angriber slog contra. Da han nærmede sig hjemmeholdets straffesparksfelt, kom målmand Nicolai Thy ham i møde.

HI'eren var ikke sen til at loppe bolden over den fremstormende målmand.

Ca. 10 minutter senere blev der igen balance i regnskabet. Et perfekt indlæg fra højresiden af Frederik Torp havnede lige hovedet på Michael Brønnum, hvorefter han havde nemt ved at score.

Efter pausen overtog Dronninglund mere og mere spillet.

Et direkte frispark af Anders B. Larsen efter 59 minutter blev sparket udenom Hjørrings mur, og selvom HI's målmand var ud i fuld længde, kunne han ikke forhindre, at der blev scoret.

Casper Nielsen slog sejren fast med målet til 3-1, da der var spillet 78 minutter.

Efter et par driblinger sparkede han mod målet, og uden chance for gæsternes målmand sad bolden helt oppe i modsatte målhjørne.