Menu

Dronninglund stadig ubesejret

image Med ryggen til kameraet har Thomas Jørgensen til højre lige headed et indlæg ind bag en chanceløs Holtet målmand til stillingen 3-1.
Erik Torp
28. september 2015 kl. 17:09

Det blev til endnu en sejr, da Dronninglund Fodbolds serie tre hold på hjemmebane vandt weekendens kamp mod Holtet så sikkert som 4-1.

Ganske imponerende har holdet i sine ni kampe spillet sig til 25 point og et plus på målscoringen på hele 23 mål.
Holdet har scoret 29 mål, medens holdets målmand kun har ladet sig passere seks gange.
De mange point til holdet berettiger til en sikker første plads i pulje 24.
Nummer to er Hals FS med 17 point også for ni kampe, medens IF Skjold Sæby er nummer tre med 15 point og Ulsted er nr fire med 13 point.
De to sidstnævnte hold har dog kun spillet otte kampe.

Med kampens flotte indsats beviste spillerne, at man er et tophold værdig.
Spillerne var skarpe i begge felter, og alle mand arbejdede hårdt i samtlige 90 minutter.
Det var derfor en tilfreds træner Nicolai Demant, der kunne rose sine spillere for en velfortjent sejr og en god indsats.

Kampen på Dronninglund Stadion var kun otte minutter gammel, da første scoring var en realitet.
Bjørn Jensen fandt Christian Poulsen, der med en god stikning i dybden fandt Joachim Sparvath.
Joachim, der er holdets topscorer, sparkede fladt i det lange hjørne af målet uden chance for gæsternes målmand.

Lige før pausen scorede Joachim Sparvath igen.
Holtets målmand troede han havde bolden i et skudforsøg tæt inde foran mål.
Den unge Sparvath ville det imidlertid anderledes.
Han løb ind foran målmanden og resolut vippede han bolden forbi målmanden til 2-0.
En helt ufarlig situation efter 66 minutters spil resulterede i en reducering af Holtet.
Et langskuds mål bragte måltavlen på 2-1.

Der skulle dog ikke gå mange minutter inden Dronninglund bragte sig foran med 3-1.
Et perfekt frispark af Jan Bisgaard havnede i panden på Thomas Jørgensen, der sikkert scorede til stor glæde for det lokale publikum.
Et straffespark til Holtet efter 86 minutters spil kunne godt skabt fornyet spænding om kampen.
Nicolai Thy i Dronninglunds mål klarede imidlertid paragrafferne ved at redde skuddet.
I kampens overtid var det Lasse Dalgaard, der var ophavsmanden til mål nummer fire.
Med gode driblinger fra banens midte udfordrede han Holtets forsvar.
Da han ikke selv kunne bringe sig til scoring, valgte han at spille Joachim Sparvath fri, og den unge topscore kvitterede for tilbuddet, og dermed kunne han skrive tre mål på sit cv.