Menu

Dronninglund stadig i front

image Det var Dronninglund der styrede kampen mod Voerså på Dronninglund Stadion.
Erik Torp
06. september 2015 kl. 14:38

Med sejre i de to sidste turneringskampe er der blevt sat yderligere seks point ind på kontoen for Dronninglund Idrætsforenings bedste herre serie tre hold i fodbold i pulje 24.

I sidste weekend blev Skjold Sæby besejret med 1-2, medens Voerså tabte med 6-0 i den netop overstoet weekend.

Stillingen er nu den, at Dronninglund indtager førstepladsen med 18 point for seks kampe og med en målscorer på plus 17.

Holdet har scoret 20 mål, medens målmand Nicolai Thy kun har ladet sig passere tre gange.

Nummer to i puljen er Skjold Sæby med 13 point. Herefter følger på tredie pladsen Hals med 12 point.

Disse to hold har et plus på måltavnen med henholdsvis otte og seks mål.

Der er tre point ned til Ulsted på fjerde pladsen.

Forud for sidste weekends top kamp på Sæby Stadion, havde Dronninglund Fodbolds træner Nicolai Demant modtaget ikke færre end 17 afbud til foreningens to bedste hold i serie tre og serie 4.

Det var derfor med bange anelser man mødte op på Sæby Stadion til top kamp. Inden kampen var Dronninglund på første pladsen, medens Skjold Sæbe var lige i hælene på en tredie plads.

De DIF spillere der mødte frem til kampen stillede med et stærkt og super motiverende indstilling. Man var godt klar over, at skulle der point med hjem, krævede det et benhårdt arbejde, hvor brystkassen blev skudt frem og en skarp defensiv disciplin.

Det blev en meget jævnbyrdig men også chance fattig kamp, de to hold leverede.

Efter de første 45 minutter var der ingen af holdene, der havde fundet vej til modstanderens net masker.

Da kampen var 68 minutter gammel, bragte hjemmeholdet sig foran med 1-0. Et hjørnespark blev efterfølgende headet i målet, uden chancer for Dronninglunds målmand Nicolai Thy.

Minuttet efter blev en af Dronninglunds spillere præsenteret for det gule kort, og en udvisning på 10 minutter var en kendsgerning.

Det var derfor med lidt nervøsitet, at man i Dronninglund lejren tog fat på den sidste del af kampen.

En super flot indstilling og fighter viljer af Dronninglund spillerne fik dog hurtig skabt balance i regnskabet igen.

På en lang drible tur i venstre side af Mathias Fuglsang endte med, at hjemmeholdet lavede straffespark på ham.

Anders B. Larsen omsatte denne chance til en udligning.

Til trods for at man stadig var en mand i undertal, bragte DIFerne sig også i front. Her var oplæget et hjørnespark, der blev snittet videre af Jacob Hørby, hvorefter Frederik Jacobsen scorede til 1-2.

En udvisning til endnu en DIF-spiller, da der var spillet 85 minutter, var ikke lige den afslutning, holdet havde tænkt sig.

Skjold Sæby var i de sidste minutter ved at få balance i regnskabet. I overtiden havnede et hjørnespark mellem venner og fjender, hvorefter bolden ramte den ene stolpe inden Dronninglund fik sparket væk.

Efter kampen var Dronninglunds træner Nicolai Demant meget tilfredse med sine spilleres indsats i top kampen. Han roste dem for en flot holdindsats mod Skjold Sæby på en svær udebane.

Det der præger et tophold er evnen til at fighte og spille indtil sidste fløjt. Det formåede spillerne, sagde træneren som en afsluttende bemærkning.

Fordel af hjemmebane.

I denne weekends kamp, der foregik på Dronninglund Stadion, var gæsterne et nyt bekendskab. Voerså, der var en meget sikker oprykker sidste år, havde i de sidste tre turneringskampe spillet to kampe uafgjort, medens en kamp er vundet.

Efter kampen må man dog erkende at Dronninglund havde fuld kontrol over begivenhederne, selvom det var en meget tung og regnfuld bane, der blev spillet på.

Holdet leverede en helstøbt indsats i samtlige to x 45 minutter.

Spillerne gjorde tingene færdige og de blev ved med at spille og arbejde for hinanden indtil dommeren fløjtede kampen af. En fuld fortjent sejr på en holdindsats.

Selvom hjemmeholdet dominerede fra kampens start og til spillede sig flere mål chancer, skulle der gå 28 minutter inden DIFerne kom på måltavlen.

Et frispark af Christian Poulsen blev sparket ind mod gæsternes mål.

En Voerså spiller header herefter bolden på tværs, hvorefter Joachim Sparvath sikkert sparkede bolden i målet.

Otte minutter senere blev det 2-0. Et indlæg fra højre af Jacob Jørgensen blev på en god førsteberøring sparket i mål af samme Joachim Sparvath.

Det var først efter pausen at hjemme publikum fik lidt af varme sig på.

Her var det Joachim Sparvath efter 53 minutter, der var i oplæggerens rolle. Anders B. Larsen scorede på et langskud til 3-0.

Da der var spillet 60 minutter fandt Joachim Sparvath atter vej forbi Vorsås målmand. Her var Ole Elstrøm assistenten.

Et skud over målmanden og via undersiden af overlæggeren var Joachim Sparvads mål til 5-0. Her Hjalp Anders B. Larsen med den afgørende aflevering.

Rollerne var byttet om til målet til 6-0. Med snævre driblinger af Joachin Sparvath spillede han Anders B. Larsen fri til scoringen.