Dronninglund sluttede med maner.

image
Erik Torp
19. juni 2016 kl. 12:57

På Dronninglund stadion sluttede Dronninglund Fodbolds bedste herrehold i serie to forårssæsonen med en sejr på 3-1 efter 1-1 ved pausen.

Dermed fortsatte hjemmeholdet den meget flotte stime af sejre på Dronninglund Stadion.

I de sidste fem hjemmekampe er det blevet til fem sejre og en meget flot målscore på plus 23 scorede mål, medens holdets målmand Nicolai Thy og et stabilt forsvar kun er passeret tre gange.

Med sejren slutter Dronninglund IF på en godkendt tredjeplads med 24 point for 14 kampe, og med puljens bedste målscore på plus 19 mål.

Det var derfor en meget tilfreds træner Nicolai Demant, der kunne rose sine spillere efter kampen. Holdet er ganske enkelt blevet bedre og bedre, som turneringen er skredet frem. Et godt miks af helt unge spillere og rutinerede spillere har vist sig at være en god kombination.

Om det var kampens betydning, skal være usagt, men det var som om Dronninglund og Hjørring AIK Frem aldrig fandt det gear, som begge hold har vist i de tidligere kampe.

Hjemmeholdets spillere viste ikke samme tempo, vilje og aggressivitet som i de sidste kampe.

Inden kampen var begge mandskaber nemlig sikret endnu en sæson i serie 2.

Gæsterne slutter på en femte plads.

Første rigtige farlige forsøg i fredagens kamp blev skabt af Hjørring mandskabet, da der var spillet ca 22 minutter. Her havde holdet et forsøg, der ramte stolpen.

Ca. fem minutter senere kom hjemmeholdet foran med 1-0. En lang flot aflevering over AIK Frem's forsvarsspillere af Thomas Jørgensen faldt ned for fødderne af Lasse Dalgaard, der flugtede bolden i målet uden chance for gæsternes målmand.

Der skulle dog ikke gå mere end fem minutter, inden der igen var balance i regnskabet. Et indlæg fra højre side blev headed i mål af turneringens topscorer Christoffer Torp til 1-1.

Efter pausen blev der strammet op på spillet af Dronninglund. Det var dog først efter 78 minutters spil, at Bjørn Jensen flugtede bolden i mål. Her var det Lasse Dalgaard, der leverede forarbejdet.

Seks minutter før tid slog Jacob Hørbye sejren fast til 3-1, da han med et flot langskud flugtede bolden i mål til 3-1. Denne gang var det Joachim Sparvath, der med snævre driblinger var med i oplægget.

På grund af den bedre anden halvleg vandt Dronninglund IF fortjent, beretter holdleder Erik Torp fra Dronninglund IF.

Kampens spiller blev delt medlem Jonas G. Madsen og Lasse Dalgaard.

Meget velfortjent sluttede Dronninglund IF´s herre serie to på en flot tredieplads efter sejr over Hjørring AIK Frem.