image Dronninglunds topscorer Joachim Sparvath udfordrer her et par Sæby spillere.
Erik Torp
18. oktober 2015 kl. 12:29

Dronninglund Fodbold en sikker oprykker.

Det var 14 glade herre spillere og træner samt holdledere, der lørdag eftermiddag kunne lade champagneflaskerne springe på Dronninglund Stadion for at fejre Dronninglund Fodbolds oprykning til serie to, til trods for at der mangler to spillerunder inden sæsonen er færdigspillet.

Efter en ganske overbevisende indsats kunne de lokale helte efter 90 minutters spil mod IF Skjold Sæby lade sig hylde som kredsvinder af serie tre pulje 24 med en sejr på 2-0 efter 1-0 ved pausen.

Efter denne weekends fodboldkampe er stillingen i toppen af rækken nu den, at Dronninglund indtager en meget sikker førsteplads med 34 point for 12 kampe. Holdet har scoret 37 mål, medens holdets målmand Nicolai Thy kun har hentet bolden ud af eget net syv gange.

Ganske imponerende har Dronninglund holdet vundet 11 kampe, medens en enkelt kamp er endt uafgjort.

Hals har på anden pladsen for sine 12 kampe 20 point, medens Ulsted og IF Skjold Sæby på en delt tredieplads har 19 point også for

20 kampe.

Det var en virkelig flot indsats Dronninglund spillerne leverede i lørdagens kamp mod Sæby.

Alle 14 spillere leverede en flot og disciplineret forsvarsindsats, samtidig med at omstillingerne var skarpe, når man byggede det fremadrettede spil op.

DIFerne var i den styrende rolle hele kampen, og man tillod ikke gæsterne at komme til ret mange farlige afslutninger.

Over hele banen blev Sæbys spillere presset, når de var i det opbyggende spil. På den måde havde Dronninglund spillerne fuld kontrol over kampen.

Det var derfor en meget tilfreds træner Nicolai Demant, der efter kampen kunne rose sine spillere for endnu en flot holdindsats.

Selvom hjemmeholdet havde bolden meget og der klogt blev spillet rundt til hinanden, var det først efter 32 minutters spil, der blev scoret.

I den bageste række blev en Sæby spiller presset til at lave en dårlig aflevering, med det resultat at Michael Brønnum opfangede bolden.

Tæt under mål spillede han bolden på tværs, hvorefter Bjørn Jensen havde nemt ved at score til stor tilfredshed for det lokale publikum.

Da der var spillet 59 minutter blev et angreb til Dronninglund i venstre side omsat i mål. Efter gode driblinger af Joachim Sparvath blev bolden spillet på tværs, hvorefter Mathias Fuglsang havde nemt ved at bringe sit hold foran med 2-0.

Efter kampen blev de lokale helte hyldet af publikum, hvorefter der blev drukket champagne.

For at fejre oprykningen havde fodboldafdelingen arrangeret spisning og socialt samvær i Dronninglund Idrætshal