Menu

Dronninglund Serie 2 Herrer på pointtavlen

image Mange Jerslev Sterup spillere mellem bold og målmand gjore det svært for Dronninglund at score i fredagens kamp.
Erik Torp
25. april 2016 kl. 16:56

Efter tre spillerunder i serie to lykkedes det for Dronninglund IF´s bedste herre seniorhold fredag aften at komme på pointtavlen, da holdet på eget græs spillede uafgjort 0-0 mod Jerslev Sterup.

DIFerne havde håbet på alle tre point, da der var tale om et bundopgør, hvor man havde fordel af hjemmebane. Efter 90 minutters spil måtte træner Nicolai Demant dog konstatere sammen med spillerne, at Dronninglund Stadion langt fra er i den stand, der gør det nemt for spillerne at styre bolden og få et godt flow i spillet. Alt for mange afleveringer fik dermed ikke den ønskede adresse.

Der var ingen tvivl om, at hjemmeholdet var det bedste hold, men efter oprykningen til serie to må man også konstatere, at spillerne ikke har så lang tid til at bestemme sig med afleveringer og med målchancer.

Set over 90 minutter spillede DIF'erne en godkendt kamp mod Jerslev Sterup, selvom det kneb med at få tilspillet sig de helt store målchancer. DIF'erne må holde fast i det gode arbejde, der gøres på banen, og den gode indstilling man viser.

I første turneringskamp blev det på Dronninglund Stadion til et knebent nederlag til Østervrå på 2-3 efter 1-1 ved pausen.

Set over 90 minutters spil var Østervrå et bedre hold end hjemmeholdet, men da gæsterne scorede det afgørende mål med ca. to minutter igen, var det et bittert nederlag.

I anden turneringskamp, der foregik i Hjørring mod Skibsby Højene, havde de to hold hver sin halvleg.

Hjemmeholdet var bedst i de første 45 minutter, medens DIF'erne var bedst efter pausen og havde i denne halvleg gode chancer for at score.

Dronninglund tabte med 1-0 mod en modstander, der er nedrykker fra serie et, og helt sikkert er en af favoritterne i denne pulje til oprykningen.

Kampens enlige mål faldt i første halvleg.

Det var i denne kamp en yderst positiv indstilling og indsats og flot fodbold Dronninglund spillerne leverede.