Menu

Dronninglund meget sikker puljevinder og oprykker til serie 2.

image Efter en imponerende sæson uden nederlag i serie 3 er Dronninglund Fodbold atter tilbage i serie 2.
Erik Torp
01. november 2015 kl. 11:19

Torsdag aften havde Dronninglund Fodbolds serie 3 hold fordel af hjemmebane på Dronninglund stadion mod arvefjenden fra Aså.

Ca. 120 trofaste tilskuere blev vidne til en intens og spændende kamp, hvor hjemmeholdet efter 90 minutters spil kunne sætte yderligere tre point ind på kontoen, da kampen blev vundet med 2-1 efter 1-0 ved pausen.

Efter kampen kunne Dronninglunds træner Nicolai Demant gøre status over en helt forrygende fodbold sæson. I 14 turneringskampe er det blevet til 12 sejre, medens to kampe er end uafgjort.

Holdet er sluttet med en meget flot målscore på 42-11. Der er ikke mange serie tre hold i Jylland, der kam præstere den samme sejrsrække.

Nicolai Demant roste spillerne for en flot indsats i hele sæsonen og for den imponerende udvikling, som holdet har været igennem i de sidste par år.

Kampen mod Aså blev aldrig en velspillet kamp. Dertil kendte de to hold hinanden alt for godt.

Derimod blev der fightet om hver eneste bold, og der blev ikke sparet på fysikken i nærkampene.

En god dommertrio skal have ros for en myndig og godt ledet kamp.

Kampen var kun syv minutter gammel, da Dronninglund bragte sig foran med 1-0. Et indlæg fra højre af Jacob Jørgensen blev sendt ind i hovedet på Michael Brønnum.

Elegant headede Michael bolden i en bue over Aså´s målmand Jacob Thomsen.

Da der var spillet ca 35 minutter havde Aså en god afslutning. En Dronninglund spillere reddede imidlertid på målstregen.

Selvom begge mandskaber havde chancer til at score i de første 45 minutter, var der DIFerne, der havde de største chancer.

Fra anden halvlegs start var det Aså, der lagde et stort pres på Dronninglund´s spillere. Skulle Aså have point med hjem, var man tvunget til en mere offensivt indstilling.

Et gult kort til en DIFer reducerede holdet til 10 mand efter ca 5 min. gjorde det ikke nemmere for Dronninglund mandskabet.

Efter 13 minutters spil gav disse to ting bonus. Et indlæg fra Asås højre side havnede mellem venner og fjender, hvorefter bolden blev sparket ind bag Dronninglind målmand Nicolai Thy.

Knap 20 minutter inde i anden halvleg bragte Dronninglund sig foran med 2-1. Igen var det Michael Brønnum, der scorede på et hovedstød. Denne gang var det på et indlæg fra venstre side af Mikkel Lyngholm, der blev scoret.

To minutter senere var Dronninglunds angribere meget tæt ved at spille sig igennem til en meget stor mål chance. For at redde situationen tog Asås målmand imidlertid bolden udenfor det lille felt. Denne forseelse betød et gult kort og en udvisning på 10 minutter.

Et gult kort efter 78 minutter og et efter 86 minutter til Dronninglund betød en hektisk afslutning på kampen. DIFerne klarede dog paragrafferne i de sidste minutter og sejr var fortjent i hus.