image I kampen på Hals Stadion var Dronninglund forsvar meget koncentreret.

Det er ikke kun Brøndby Stadion, der har problemer med et dårligt underlag til fodboldspillerne.

I de fire kampe som Dronninglund Fodbold har spillet indtil nu i serie tre, har banerne været en medvirkende årsag til, at spillet ikke har været tilfredsstillende.

Selvom forholdene ikke har været helt optimale, er det alligevel lykkedes Dronninglunds bedste herre hold, at indkassere ni point, idet tre kampe er vundet og en enkelt kamp er tabt.

De ni point til holdet betyder, at DIFerne indtager første pladsen i rækken.

De foreløbige resultater tyder på, at det bliver en meget jævnbyrdig pulje, som Dronninglund er med i. Derfor er holdets træner Nicolai Demant meget glad for Dronninglunds nuværede placering.

Efter nedrykningen fra serie 2 er det hans håb, at holdet vil være med til at præge rækken.

Weekendens kamp på Ulsted Stadion resulterede i en vundet kamp med 0-1. Efter 70 minutters spil fandt Rasmus Kyed vej til hjemmeholdets net masker.

DIFerne spillede væsentligt bedre end i de tre første kampe, samtidig med at alle spillerne kæmpede for hinanden.

I de første 45 minutter kunne DIFerne nemt havde scoret et par mål, men to 100% chancer blev desværre misbrugt.

Med et godt og klogt defensivt spil holdt man Ulsted fra store mål chancer.

De to første turneringskampe mod Poulstrup Serritslev og mod Hals blev vundet med 2-0. I første kamp var det Casper Nielsen og Nicolai Torp, der scorede.

I kampen mod Hals var det Anders B. Larsen, der scorede begge mål efter dødbolde.

Den tredie kamp mod Jerslev Sterup blev tabt på Dronninglund Stadion med 1-2.

I denne kamp kom DIFerne foran med 1-0 midt i første halvleg.

Målscorer var igen Anders B. Larsen.

Et frispark lige inden pausen resulterede i, at gæsterne scorede og dermed kunne gå til pausen med 1-1.

Selvom anden halvleg var meget jævnbyrdige mellem de to nedrykkere fra serie to, var det gæsterne, der tog hjem med tre point, da holdet efter 88 minutter atter passerede hjemmeholdets målmand, til stor skuffelse for spillere, trænere og tilskuere.