image Dronninglund havde fuldstændig kontrol over spillet, da holdet gæstede Syvsten Stadion lørdag eftermiddag. Her er det Michael Brønnum der forsøger sig.
Erik Torp
20. september 2015 kl. 21:28

Til trods for at Dronninglund Fodbolds bedste herre seniorhold spillede på udebane i lørdagens kamp i serie tre, kunne holdet efter

90 minutters spil sætte yderligere tre point ind på kontoen. På Syvsten Stadion vandt DIF'erne en meget sikker sejr på 0-3.

Da de andre tophold samtidig satte point til, er stillingen efter spillerunde otte den, at Dronninglund ligger nummer et med 22 point.

Herefter følger Sæby med 15, Hals med 14 og Ulsted med 13 point.

Med denne rundes kampe har Dronninglund således lagt sig sikker i spidsen af rækken.

Kampen på Syvsten Stadion blev en pligtsejr, idet Dronninglund i samtlige minutter var totalt dominerende.

Holdet tilspillede sig mange målchancer, samtidig med at forsvaret fik lukket flot af.

Med en første scoring allerede efter ca 17 minutters spil fik DIFérne kontrol over kampen.

Anders B. Larsen løftede elegant bolden over flere Syvsten spillere, hvorefter Michael Brønnum havde nemt ved at score på et hovedstød, uden chance for hjemmeholdets målmand.

Målet til 0-2 var af samme karakter. Her var det denne gang et hjørnespark af Anders B. Larsen, der blev headed i mål af Michael Brønnum.

Dette mål faldt efter knap en halv times spil.

Fem minutter før dommeren fløjtede til pause, lavede Michael Brønnum sit tredie mål og dermed hattrick.

Thomas Jørgensen fandt på banens midte Joachim Sparvath, hvorefter den unge Sparvath spillede Michael Brønnum fri.

Michael kvitterede for den gode aflevering, da han sparkede bolden under målmanden til sikker scoring på 0-3.

Efter pausen faldt kvaliteten af spillet for begge mandskaber.

Dronninglund havde dog fortsat stor kontrol over kampen og intet problem med at vinde kampen.