Menu

AaB træner træner i Dronninglund

image En af de øvelser Mads Kjær viste pigerne var "AaB kegler".
Erik Torp
29. maj 2016 kl. 09:59

Dronninglund IF's Fodboldafdeling har i flere år haft et godt og konstruktivt samarbejde med AaB talenttrænere på drengesiden.

Pigeafdelingen i DIF har her i foråret fået samme mulighed for at træne talentmassen i klubben. Hver anden fredag stiller AaB trænere og baner til rådighed på AaB's anlæg på Hornevej i Aalborg Øst.

Gennem dette samarbejde har AaB's talenttræner Mads Kjær været på besøg på Dronninglund IF's træningsbaner for at træne klubbens U12 og

U13 piger. Mads Kjær er til daglig ansvarlig for talenttræningen hos AaB.

Hos AaB træner pigerne og drengene i hver sin afdeling.

Ca. 20 forventningsfulde piger var derfor mødt op til onsdagstræningen i Dronninglund, da Mads Kjær øste ud af sin store erfaring. I halvanden time blev der vist og øvet de øvelser, som indgår i den daglige træning hos AaB.

Flere af DIF's andre ungdomstrænere havde også taget imod tilbuddet om at se træningsøvelserne. På denne måde kunne trænerne få ny inspiration til den daglige træning.

Efter træningen fortalte Mads Kjær spillerne og trænerne om træningen af talentmassen og udvælgelsen hos AaB. Efter uge 42 bliver satellit klubberne bedt om at sende talentfulde spillere til prøvetræning hos AaB. Ca. 90 spillere deltager herefter i tre træningspas, hvorefter AaB udvælger de 40 spillere, der får lov til at fortsætte træningen.

Pigerne fra U10 til U13 er i spil til efteråret.

Dronninglund IF's fodboldafdeling har her i foråret også lavet aftale med Vendsyssel FF om træning af U14 og U15 drenge spillerne. AaB stopper talenttræningen, når drengene er U13 spillere. DIF har således haft 13 drenge med til seks træninger her i foråret. Flere drenge vil få mulighed i efteråret.

Den 20. April var disse U13 spillere bolddrenge til Vendsyssel FF turneringskampe mod AC Horsens, hvilket var en stor oplevelse for drengene.

 

 

Luk