Triple oprykning i seniorafdelingen

image Selvom vejrguderne ikke var med fodboldfolket lørdag eftermiddag på Skagen Stadion sikrede Dronninglund IF´s herre serie to oprykning til serie et efter 21 års fravær.
Erik Torp
22. oktober 2016 kl. 22:23

Med en sejr på Skagen Stadion spillede Dronninglund IF´s fodboldhold efter 21 års fravær tilbage til serie et.
Weekendens resultater i serie to pulje 11 betyder nemlig, at Dronninglund for 13 kampe har 33 point.
Herefter følger Skagen på andenpladsen med 27 point for samme kampantal, medens Jerslev Sterup for 12 kampe har 26 point.
Selvom Jerslev Sterup således har to kampe tilbage, medens Dronninglund og Skagen kun mangler en kamp af dette års turnering, kan førstepladsen ikke fratages Dronninglund.

På en meget regnfuld og blæsende lørdag blev oprykningskampen fløjtet i gang.
Som en sådan oprykningskamp selvfølgelig skal have startede både Skagen og Dronninglund med en masse nerver.
I de første 45 minutter var der chancer til de to mandskaber, men da dommeren fløjtede til pause var stillingen 0-0.
Anden halvleg blev også en stillingskrig, hvor Dronninglund lurede på omstillingerne.
DIF´erne bragte sig dog foran efter knap 20 minutters spil, hvor den ny-udnævte højreback, Mikkel Lyngholm, sparkede bolden i kassen efter en returbold fra Skagens keeper.
10 minutter senere kostede en advarsel til Dronninglunds Mathias Fuglsang en 10 minutters udvisning.
Fire minutter efter den udvisning bragte hjemmeholdet balance i regnskabet ved at udlignet til 1-1.
Der skulle dog ikke gå mange minutter inden Dronninglund igen kom i front.
Den vikarierende anfører, Casper Nielsen, fik scoret til 1-2 og euforien var total!
Der var stor jubel i Dronninglund lejren og blandt de mange medrejsende tilskuer.

Med en sejr på 0-1 i weekendens spillerunde sikrede Dronninglund IF´s herre serie 5 hold sig også til en oprykning.
Sidste weekend sikrede Dronninglund IF´s dame serie to hold sig også en oprykningen til serie et.
Efter 10 kampe ser slutstillingen således ud: På en sikker førsteplads slutter DIF'erne med 27 point. Aalborg KFUM blev nummer to med 21 point, medens DHF & K (en sammenslutning af Dybvad Hørby Flauenskjold og Klokkerholm) blev nummer 3 med 15 point.

Med tre oprykninger til seniorholdene er der vist lagt op til høj cigarføring og masser af champagne, når Dronninglund IF´s fodboldafdeling holder afslutningsfest for holdene lørdag den 5. november i Dronninglund Idrætshal.