Vigtige point til Dronninglund

image Dronninglund spillerne pressede HI'erne gennem hele kampen.
Erik Torp
29. maj 2016 kl. 09:54

I en meget jævnbyrdig serie to række, hvor mange af holdene for et godt ord vinder over hinanden, indkasserede Dronninglund IF's førstehold i fodbold på Dronninglund stadion en meget vigtig sejr over Hjørring IF 2.

Inden kampen var HI'erne placeret på en tredie plads med 18 point, medens DIF'erne var anden sidst med 12 point. Sejren betyder, at hjemmeholdet nu er nr. fire med 15 point.

Med kun tre spillerunder tilbage af forårsturneringen er der lagt op til en meget intens og spændende afslutning.

I kampen mod HI'erne leverede hjemmeholdets spillere en helstøbt indsats, og i overbevisende stil vandt holdet med 5-0 efter 3-0 ved pausen.

Træner Nicolai Demant roste spillerne efter kampen, for i store dele af kampen at levere et flot og massivt defensivt pres på dagens modstander. Samtlige spillere spillede en gang hurtig og til tider flydende offensivt fodbold med mange flotte førstegangs afleveringer.

Især i anden halvleg blev der sat mange flotte kontraangreb op.

Kampen var kun tre minutter, da Frederik Torp efter et par driblinger i højre side flugtede bolden i målet til 1-0. Her var Lasse Dalgaard oplæggeren.

Der skulle kun gå yderligere fire minutter inden måltavlen viste 2-0.

Her var det Joachim Sparvath, der via en flot hælaflevering fra Michael Brønnum, passerede gæsternes målmand.

Da stadionuret viste 37 minutter, måtte HI målmanden atter kapitulere.

Igen var det Joachim Sparvath, der scorede, og med Michael Brønnum som oplægger endnu engang.

Fra starten af anden halvleg pressede gæsterne på, og kun med godt målmandsspil af Nicolai Thy lykkedes det at undgå scoring.

Da der var spillet ca. 70 minutter, løb Joachim Sparvath kontra, hvorefter bolden blev sparket sikkert i mål til føring på 4-0.

Ni minutter før tid var Joachim Sparvath atter på spil. Elegant løftede han fra kanten af straffesparksfeltet bolden over en fremstormende målmand.

På denne måde sluttede en flot fodboldkamp på Dronninglund stadion.