Kampens spiller:

Mike Petersen (7 stemmer)

--------------------------------------------

Kampreferat:

Torsdag spillede Serie 1 imod Nørresundby FB i en sand bundgyser og publikum fik alt hvad de kunne ønske sig (pånær en DIF-sejr); masser af mål, god fight og drama i slutminutterne!

Første halvleg var en meget taktisk affære, hvor de to hold så hinanden lidt an og holdte fokus på ikke at komme bagud. Den mission mislykkedes dog for DIF, da den tidligere Flauenskjold-spiller, Christian Kjeldsen, hamrede bolden op i nettaget fra en spids vinkel - flot mål! Stillingen ved pausen var 1-0.

1. halvleg startede godt for DIF, som fik mere styr på spillet og fik presset Nørresundby tilbage på banen. Dette resulterede i en fortjent udligning, hvor Hørbye stanger Mikkel Lyngholms hjørnespark i kassen. Herefter fortsætter egentlig med at styre spillet, men ud af ingenting kommer Nørresundby igen foran - denne gang efter et langskud af Emil Kjeldsen. DIF fortsatte ufortrødent med at tilspille sig flere og flere gode muligheder, og Frederik bragte balance regnskabet. 2-2 og man sad med fornemmelse af, at DIF var ovenpå og nok skulle hive en sejr i land. Men en velspillende Christian Kjeldsen ville det anderledes; indenfor 2 minutter havde han både lagt op til et mål og scoret et mål. 4-2 med 10 minutter og det begyndte at se sort ud for hjemmeholdet. Minuttet efter 4-2 scoring laver Nørresundby dog selvmål og nu er der for alvor tro på tingene hos DIF'erne. En uafgjort ville nemlig betyde, at man ville holde Nørresundby bag sig i kampen om overlevelse. Efter 86 minutter kommer forløsningen, da Casper Nielsen sparker bolden i kassen efter endnu et indlæg af Mikkel Lyngholm. 4-4 blev kampens resultat, som, efter omstændighederne, må være godkendt!

Kampens spiller blev Mike Petersen med 7 stemmer.

Næste kamp, som spilles på lørdag, er den berygtede "markedskamp", hvor DIF som regel plejer at vinde. Holdet skal dog møde et formstærkt Aabybro-mandskab, som stadig kæmper for oprykning til Jyllandsserien. Kampen fløjtes igang kl. 13.30 i Aabybro!