Menu

Hjemmebanefordel gav en flot fodboldkamp.

image Selvom SHI´s målmand kastede sig til den rigtige side, kunne han ikke forhindre DIF´s Anders Borregaard i at score til 3-0.
Erik Torp
14. maj 2016 kl. 23:01

Fodboldkampen på Dronninglund Stadion lørdag eftermiddag mellem Dronninglund IF´s herre serie to og gæsterne fra Skibsby Højene fra Hjørring, vil sent blive glemt af tilskuere, spillere og trænerstaben for hjemmeholdet.

Gæsterne, der inden kampen var placeret på en andenplads, måtte forlade Dronninglund Stadion efter 90 minutters spil med et nederlag på hele 9-1.

Godt nok var SHI ikke i stærkeste opstilling, med DIF´s Træner Nicolai Demant var fuld af lovord efter kampen.

Han roste spillerne for at levere sæsonens flotteste indsats i samtlige 90 minutter, hvor spillerne leverede en indsats som både i det defensive og offensive var af højeste kvalitet.

At vinde så stort over et hold, der er nedrykker fra serie et og som stadig er placeret på en anden plads og dermed fortsats er med i kampen om oprykningen, er meget flot, sagde han bl.a.

De tre point som DIF´erne nu kan sætte ind på kontoen, betyder at holdet i den meget jævnbyrdige pulje er placeret på en femte plads med

12 point for ni kampe.

Kampen var kun ni minutter gammel, da Thomas Jørgensen efter et hjørnespark af Mikkel Lyngholm bragte DIFérne foran med 1-0.

Der skulle kun gå yderligere otte minutter, inden Mikkel Lyngholm sikkert sparkede bolden i nettet til 2-0. Assist Frederik Torp.

Målet til 3-0 blev scoret på straffe af Anders Borregaard efter 24 minutter. En SHI´er kantede Frederik Torp i det lille felt.

På et langskud efter godt en halv times spil reducerede SHI til 3-1.

Fem minutter før pausen var Mikkel Lyngholm atter i målscorerens rolle. Her var et langt målspark af Nicolai Thy årsag til scoringen.

Anden halvleg var kun seks minutter gammel, da Joachim Sparvath elegant loppede bolden over gæsternes målmand til en føring på 5-1.

Minuttet senere var det Mathias Niclas Larsen, der øgede til 6-1. Han scorede sikkert efter oplæg fra Mikkel Lyngholm.

Tæt under mål fandt Thomas Jørgensen blandt venner og fjender vej til målet til 7-1 efter et hjørnespark af Anders Borregaard.

DIFérne spillede ping pong mellem mange spillere, inden Joachim Sparvath scorede til 8-1 efter 75 minutter. Assist var Casper Nielsen.

Fem minutter før tid var det Lasse Dalgaard, der havde sidste fod på bolden til slutresultatet 9-1. Her var oplæggeren Frederik Torp.