Kampens spillere:

Jacob Hørbye og Thomas Jørgensen (4 stemmer hver)

--------------------------------------------

Kampreferat:

Skærtorsdag stod i fodboldens tegn på Nørresundbys nyanlagte kunststofbane. Dronninglund var på jagt efter den første sejr i Serie 1 - og det fik de!

Kampen startede godt for DIF, som dikterede spillet og stod godt defensivt. Frederik Torp stod for kampens første scoring på et langskud, hvor NFB-keeperen ikke så alt for heldig ud. Herefter trak DIF sig en lille smule tilbage, og NFB fik mere spil. Dette udmøntede sig i en scoring efter en dødbold. 1-1 og kampen var igen helt åben! Lige inden pauseteen kom Dronninglund dog foran på mål af Mike Petersen. Sparvath stod for oplægget.

2 halvleg blev en lang og sej kamp for Dronninglund-defensiven, som dog stod for presset og sikrede holdet 3 forløsende point.

Kampens spillere blev, ganske fortjent, de to forsvarsgeneraler, Jacob Hørbye og Thomas Jørgensen.

Næste kamp er på mandag, hvor rækkens tophold, Aalborg Chang, kommer på besøg. Kampen fløjtes igang kl. 13 på Dronninglund Ny Stadion. Derudover spiller Serie 4 kl. 15 - også på hjemmebane.