Flot indsats ikke nok

image Selvom Dronninglund pressede Jerslev Sterup i det meste af fredagens kamp, blev det ikke til point til DIF.
Erik Torp
22. maj 2016 kl. 09:02

Efter at have leveret en godkendt indsats af samtlige spillere på Dronninglund Fodbolds serie to hold, måtte man desværre forlade Jerslev Stadion med et nederlag på 1-0 efter 0-0 ved pausen.

Træner Nicolai Demant mente efter kampen, at det var stolpe ud for DIFerne. Han roste spillerne for en næsten perfekt indsats, hvor man sad på 65-70 procent af spillet, og hvor der blev skabt 5-7 gode chancer for at score. Der blev spillet klogt og hurtigt, spillernes defensive indsats var tæt på at være perfekt, samtidig med at genpresset var skarpt og konsekvent igennem hele kampen. DIFerne pressede Jerslev Sterup spillerne overalt på banen, således at hjemmeholdet havde svært ved at få deres spil sat op og på den måde var tvunget til lange bolde.

Der blev arbejdet hårdt og kommunikeret godt i samtlige 90 minutter, og alligevel tabte man. Det eneste der er at sige til det er, at sådan kan fodbold også være, udtrykte en meget frustreret træner efter kampen.

Det var tydeligt at se, at Dronninglund spillerne virkeligt var kommet for at få tre point med hjem, idet holdet leverede en god indsats, hvorimod hjemmeholdet hele tiden forsøgte sig med lange bolde fra målmanden eller fra bageste kæde. Hjemmeholdet tilspillede sig meget få chancer. Det var netop på sådan en chance, at hjemmeholdet efter ca. 50 minutters spil fik scoret.

Kan Dronninglund spillerne fortsætte denne indsats og dette spil, ligger der flere point og venter på holdet.

Dronninglund er med nederlaget fortsat placeret i den nederste del af tabellen med 12 point for 10 kampe.