Dronninglund vandt lokalopgør i fodboldens Serie 2

image Kampens spiller Lasse Dalgaard i boldbesiddelse på midten af banen
Palle Ronald Jensen
12. juni 2016 kl. 21:12

På en solbeskinnet dejlig dag på Dronninglund Ny Stadion, fik Dronninglund IF's første hold i Herresenior, en behagelig sejr over lokalrivalerne fra Hjallerup IF på 3-0.

En meget passende afslutning på "Store Kampdag" hvor der dagen igennem blev spillet 59 kampe på stadion, fra U6 til Senior.

Kampen begyndte ellers som en meget urolig forestilling, hvor der blev sparket meget lange og høje bolde fra begge hold, hvilket heller ikke førte til de store chancer i nogen af enderne, men som kampen skred frem, fik hjemmeholdet mere og mere kontrol over begivenhederne og i det 30 minut presser Frederik Torp en Hjallerup spiller på midten af banen, og får tacklet sig til en friløber, som han på fornemste vis omsætter til en 1-0 føring. Den stilling holder til pausen, hvor spillerne fik en passende pause hvor batterierne lige blev ladt op til anden halvleg.

Og hvilken opladning, allerede mens undertegnede stadig stod bag skuret og fyldte vanddunke, hørtes et jubelbrøl og Dronninglund kom på 2-0, det viste sig at være Ole Elstrøm som fuldstændig tager Hjallerup forsvaret på sengen, og stryger ned af sidelinjen og elegant spiller Joachim Sparvath fri inde for Hjallerups mål, og topscoreren svigter ikke, og kan nemt sende bolden i mål efter 1 minut spillet i 2 halvleg.

Nu faldt korthuset en smule sammen for udeholdet, og det var kun sporadiske halve chancer de kunne præstere, mens hjemmeholdet fuldstændig kontrollerede kampen, og meget fortjent kunne øge føringen med endnu et mål til 3-0, Joachim Sparvath var denne gang i oplæggerens rolle, da han spiller Mikkel Lyngholm fri midt for mål, og Mikkel har let ved at score til slutresultatet 3-0.

Så allerede inden sidste runde er Dronninglunds bedste herrer sikret endnu en sæson i Serie 2, mens Hjallerup nok må en tur ned og vende i Serie 3.